Home

Access & Entrance Toegangstechniek.

A & E heeft ruim 15 jaar ervaring in het monteren, service/onderhoud verlenen en het adviseren in de toegangstechniek, met als specialisme de automatische deuren.
Wij houden ons bezig in de toegangstechniek in de breedste zin van het woord.
Zo zijn wij niet alleen actief in de automatische schuif- en draaideuren maar zijn wij ook uw partner als het gaat om Toegangscontrole systemen.

Daarnaast kunnen wij u een zeer breed scala aan bouwbeslag bieden specifiek gericht op de toegangstechniek. Waaronder de elektrisch bediende 3- punts vergrendeling met SKG veiligheid keurmerk volgens de EN179.

Wij zijn geregistreerd partner van Entre-Matic. Hierdoor kunnen wij een sluitend pakket bieden van schuifdeurautomaten, draaideurautomaten en ook complete volglas schuifpuien. Ook kunnen wij aan alle merken automaten onderhoud en service bieden.

Maatwerk

Alle verrichte werkzaamheden zijn voorafgaand duidelijk met de opdrachtgever doorgesproken zodat alles voor beide partijen zeer inzichtelijk is en zullen de opdrachten professioneel uitgevoerd worden door vakkundig personeel.

Uiteenlopend van onderhoud, storing of gewoon vrijblijvend advies, bij ons kunt u terecht en bent u er zeker van dat er MAATWERK afgeleverd zal worden, specifiek op uw wensen afgestemd.


Zoals hierboven beschreven beperken wij ons niet alleen tot één enkel product maar onderscheiden wij onszelf door onze brede kennis op allerlei manieren toe te passen.
Dit houdt voor u in dat er één aanspreekpunt is voor al uw zaken m.b.t. de toegangstechniek en dat u er verder geen omkijken naar heeft.
Wij begeleiden u van begin tot eind en zullen u waar nodig adviseren zodat u een optimaal werkend systeem in gebruik heeft.

Access & Entrance Helmond                                                 Algemene voorwaarden